För majoriteten av eleverna är ett besök till Balthazar något att se fram emot.

Kommer du ihåg när du gick i skolan; förtrollningen över en död fågel på skolgården, en ny klasskamrat från en annan stad eller land eller ett besök från polisen? Vi minns ofta dessa stunder som var fulla av känslor, som berörde.

Besöket

När ni kommer till oss hälsas ni välkommen av någon i vår personal och de är med er under hela temabesöket som varar ca 1,5 timmar. Vill ni komma tidigare för att fika eller stanna längre för att experimentera mer vill vi att ni bestämmer detta innan besöket. Vi vill att du är med dina elever under hela besöket. Ta gärna tillfället i akt att studera hur dina elever reagerar, interagerar och löser de olika uppgifterna.

Medhavd fika eller lunch

Ni får gärna ta med eget fika. Vi har ett litet caféutrymme där vi även säljer glass, dricka och fikabröd ifall att ni vill köpa av oss. Vi har även en liten butik med olika spännande och roliga prylar. Meddela gärna innan om ni vill handla något så att vi kan bemanna café och butik.

Nära Resecentrum

Reser hit gör ni enklast kollektivt. Balthazar ligger ca 5 minuter från Resecentrum i Skövde. Det finns inte parkeringsmöjligheter för bil vid Balthazar, utan då får ni välja SJ-parkeringen tvärs över gatan.