Balthazar Challenges

På Balthazar finns alla möjligheter för dig och dina arbetskamrater att skapa en annorlunda upplevelse tillsammans. Balthazar Challenge är en företagsaktivitet där kreativiteten står i centrum. Ett roligt sätt att möjliggöra teambuilding och kombinera nytta med nöje.

Utmaningar inom naturvetenskap och teknik

I Balthazar Challenge ingår en rad aktiviteter som passar både stora och små arbetsgrupper och självklart alla åldrar. Upplägget bygger på att utveckla de entreprenöriella förmågorna genom samarbete, problemlösning, kommunikation och kreativitet. Utmaningarna är en kombination av matematik, fysik, kunskap om djur, filmer och datorspel med fingerfärdighet, kreativitet och laganda. Här blir deltagarnas olika personligheter, bakgrunder och intressen en tillgång för laget och den enskildes bidrag är lika viktig för hela gruppens framgång. Tyngdpunkten ligger på samarbete, inte konkurrens.

Ni kan också boka en aktivitet där ni  utmanar varandra i någon speciell aktivitet, exempelvis båtrace, robotprogrammering eller burkbilsrace.

Tid

Balthazar Challenges håller på cirka 1,5 h och vi har möjlighet att ta emot ert besök både dagtid och kvällstid.

Mat eller fika?

Om ni önskar mat eller fika återkommer vi gärna med ett förslag!

Pris

150 kr/person inkl. moms. För större grupper kontakta oss för en offert.

Balthazar Challenges