Aktuella teknikkurser


Fritidskurser i teknik


Balthazars fritidskurser handlar om teknik och entreprenörskap, om att få vara kreativ, lösa problem och att ha roligt med både kompisar och kursledare. Under kurserna bjuder vi på upptäckande, experimenterande och skoj inom olika teknikområden. Testa teknik med oss! Läs mer om kurserna nedan och anmäl dig sedan här.


Höstens teknikkurser

Åldern 7-9 år

FIRST LEGO League Explore: Playmaker
FIRST LEGO League för de yngsta! I denna fritidskurs används LEGO WeDo för att skapa, konstruera och programmera. Uppdraget för 2020 är släppt! I år handlar det om lek, skoj, spel och rörelse. Varje vecka får vi nya uppdrag att klara av tillsammans. Kan du hjälpa till med att hitta på nya roliga sätt att röra sig på där alla kan delta? Var med i FIRST LEGO League Explore: Playmaker!

Alla deltagare får en t-shirt med lagets färg, diplom och medalj för utfört uppdrag.

Vid anmälan till FIRST LEGO League Explore får du gärna ha använt LEGO WeDo tidigare i något sammanhang (kurs, skola, hemma med mera).

Dagar: Onsdagar, 5 tillfällen.
Tid: 17-18.30
Antal platser: 10
Ålder: 7-9 år
Kostnad: 350kr
Datum: 11, 18, 25 november, 2, 9, 16 december

Åldern 10-14 år

MovieTECH
Testa att göra film! Skapa din egen film med olika metoder som stop motion-animering och greenscreen. Gör en storyboard, konstruera rekvisita, redigera och visa upp era färdiga filmer!

Dagar: torsdagar, 5 tillfällen.
Tid: 17-18.30
Antal platser: 10
Ålder: 10-14 år
Kostnad: 350kr
Datum: 19, 26 november, 3, 10, 17 december

Fler teknikkurser planeras i höst, håll utkik efter kurssläpp!


Är du intresserad av att veta mer om våra teknikkurser? Mejla balthazarfritid@skovde.se så kontaktar vi dig när nästa kursprogram är färdigt!