Skola & Utbildning

Vårt skol- och fortbildningsprogram utgår från vår pedagogiska plattform, som förespråkar lustfyllt lärande och stimulerande av elevernas entreprenöriella förmågor. Här hittar du några av de skolprogram vi erbjuder under 2021.

Besöket

När ni kommer till oss hälsas ni välkommen av någon i vår personal och de är med er under hela temabesöket som varar ca 1,5 timmar. Vill ni komma tidigare för att fika eller stanna längre för att experimentera mer, vill vi att ni bestämmer detta innan besöket. Vi vill att du som lärare och pedagog är med dina elever under hela besöket. Ta gärna tillfället i akt att studera hur dina elever reagerar, interagerar och löser de olika uppgifterna.

Medhavd fika eller lunch

Ni får gärna ta med eget fika. Vi har ett café där vi erbjuder drycker, fikabröd, smörgåsar, pannkaka, korv med bröd och sallader. Vi har även en butik med olika spännande och roliga prylar. Beställ gärna mat eller fika i samband med att ni bokar ert besök.

Nära Resecentrum

Reser hit gör ni enklast kollektivt. Balthazar ligger ca 5 minuter från Resecentrum i Skövde. Det finns inte parkeringsmöjligheter för bil vid Balthazar, utan då får ni välja SJ-parkeringen tvärs över gatan.

Skola & Utbildning